fbpx

Salgstjenester AS

Våre Tjenester

Vi har lang erfaring med å utvikle digitale løsninger av alle størrelser. Vi jobber med alt fra integrasjoner og e-commerce til forretningsutvikling. Uansett behov, kan vi levere skreddersydde løsninger som hjelper deg å nå dine mål.

Nettside og nettbutikker

Vi tilbyr WordPress-nettsideutvikling, inkludert design og kontinuerlig vedlikehold. Vi jobber tett med deg for å skreddersy løsninger som passer dine behov og mål.

Nettside- og nettbutikk

Vi sørger for at nettsiden eller nettbutikken din fungerer optimalt på både mobil og PC, slik at du er klar for alle typer kunder.

Support

Våre designere og eksperter er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg hvis uforutsette hendelser skulle oppstå med din løsning.

Daglige backups

Vi tar daglige backups av arbeidet. Våre servere er tilpasset WordPress, slik at din løsning alltid er trygg og oppdatert.

Digital markedsføring

Vi er eksperter på annonse-tjenester, inkludert kampanjeplanlegging, oppsett og optimalisering. Vi hjelper kundene våre med å velge riktig strategi og skrive effektive annonsetekster.

Planlegging og oppsett

Vi tar oss av hele prosessen fra planlegging til oppsett av dine Meta- og Google-annonser. Våre eksperter jobber med deg for å utvikle en strategi.

Drift og vedlikehold

Våre eksperter på Meta- og Google-annonser følger opp kampanjene dine og utfører ukentlig vedlikehold for å sikre optimal ytelse.

Rapporter og statistikk

Du får tilgang til et eget dashboard hvor du kan se alle dataene, komme med innspill og følge resultatene selv.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi tilbyr SEO-tjenester, inkludert søkeordsanalyse og kontinuerlig optimalisering. Vi jobber tett med deg for å skreddersy strategier som passer dine behov og mål.

Søkeordanalyse

Vi sørger for at nettsiden eller nettbutikken din fungerer optimalt på både mobil og PC, slik at du er klar for alle typer kunder.

Optimalisering og vedlikehold

Våre SEO-eksperter følger kontinuerlig opp og optimaliserer din nettside for å sikre at du holder deg konkurransedyktig i søkemotorresultatene.

Rapporter og statistikk

Du får tilgang til et eget dashboard hvor du kan se all relevant data, komme med innspill og følge utviklingen av dine SEO-resultater.

Design

Vårt designteam skaper visuelle løsninger som fanger oppmerksomhet og forsterker din merkevare. Fra logodesign til annonseinnlegg, vi leverer kvalitetsdesign som møter dine behov.

Kreativ utforming

Vi lager unike og engasjerende design som skiller seg ut, enten det er logodesign, annonseinnlegg eller andre visuelle elementer.

Tilpasning og justering

Våre designere jobber tett med deg for å tilpasse og justere designet slik at det reflekterer din merkevare og treffer målgruppen din.

Kvalitetssikring

Vi sørger for at alle designprosjekter gjennomgår grundig kvalitetssikring for å sikre et profesjonelt og polert sluttresultat.